Molotow Helsinki concept store aukeaa elokuussa

Posted on Posted in Molotow Helsinki, Pasilan konepaja, Vallilan Ratapiha

Innoissamme ilmoitamme, että avaamme elokuun aikana uuden Molotow Helsinki concept storen Vallilan Ratapihalle! Aloitamme remontin Ratapihan Paja-rakennuksessa lähipäivinä, joten Herttoniemen myymälän viimeinen aukiolopäivä on perjantaina 19.7.2019. Keskitymme remonttiin ja uuden Molotow concept storen luomiseen asiakkaillemme. Virallisista avajaisista tiedotetaan lähempänä. Voit seurata remontin etenemistä somessa! Pengerkadun Geezers ja verkkokauppa palvelevat normaalisti uuden myymälän avaamiseen asti tai voit vierailla jälleenmyyjien pisteillä.

We´re stoked to inform you that we open new Molotow Helsinki concept store in Vallila Ratapiha area. We´ll start construction works in Paja building where the shop will be located in few days so Herttoniemi shop last opening day will be this Friday 19.7.2019. We want to focus into construction works and to create something totally new for our great clients. You can follow us in our social media channels and see how the construction works progress. During this time, you can visit in Geezers or order stuff through Geezers web shop or visit in our great retailer’s shops.